Corona virus

18-06-2020

Beste relatie,

Naar aanleiding van de recent genomen maatregelen door de overheid willen we u informeren dat als gevolg van de laatste ontwikkelingen wij hebben besloten tot en met 29 juni 2020 in principe alle spreekuren telefonisch te doen.

Op basis van de laatste voorschriften van de overheid en het standpunt van de NVAB (www.nvab-online.nl) zullen we na 29 juni terughoudend blijven in het fysiek uitvoeren van consulten. Op werkgever- werknemer niveau wordt maatwerk geleverd waarbij nut en noodzaak m.b.t. de te bieden zorg en begeleiding leidend zal zijn.

Uiteraard in overleg en rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen; waarbij het uitgangspunt blijft zoveel mogelijk thuis te werken en bij klachten thuis te blijven. We hebben tot deze maatregel besloten om werknemers en professionals te beschermen tegen mogelijke besmetting en de daarmee gepaard gaande gevolgen.

Wij vertrouwen erop dat wij u en uw werknemers op deze wijze adequaat kunnen blijven adviseren en ondersteunen.

Bezoek de site van het RIVM voor de meest actuele informatie (www.RIVM.nl).

We blijven de adviezen van de overheid nauwgezet volgen en zullen zo nodig ons beleid bijstellen.

Voor vragen omtrent bovenstaande zijn wij bereikbaar via 088-03 188 80.

Veel succes in deze bijzondere tijden.

Met vriendelijke groet,

Richard Stammen                                                                                 Titus Skrabanja