o3 – Laat organisatie en medewerkers beter functioneren

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste medewerkers op de juiste plaats krijgt en houdt? Wat is ervoor nodig om het talent van eenieder optimaal in te zetten in een werkomgeving die steeds meer vraagt van haar medewerkers? En wat doe je er aan om in tijden van arbeidskrapte je werknemers toekomstbestendig te maken? Van belang is bewustwording en bewustzijn te creëren bij de medewerkers, wat is hierin hun eigen verantwoordelijkheid, wat is de verantwoordelijkheid van jou als werkgever en hoe kunnen zowel werkgever als werknemer ondersteund worden in praktische tips en instrumenten. Met als uiteindelijk doel een fitte en vitale medewerker en organisatie.

De antwoorden op deze en andere vragen, geven wij je graag tijdens één van onze kennissessies “Inspiratie voor een nieuwe kijk op inzetbaarheid.” Tevens zal er per sessie één van onze klanten aan het woord komen die met succes stuurt op inzetbaarheid door het inzicht in en het werken met ieders eigen talenten binnen hun organisatie.

Tijdens de bijeenkomsten zal ook aandacht besteedt worden aan de subsidie mogelijkheden die vrijgemaakt zijn voor het investeren in (duurzame) inzetbaarheid, veiligheids- en gezondheidsprogramma’s. Er zal een beeld geschetst worden in de mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie en aan welke richtlijnen een subsidieaanvraag moet voldoen.

Locaties kennissessies:

• Breda donderdag 21 juni 2018 tussen 14:00 en 16:30 uur
• Venlo donderdag 28 juni 2018 tussen 14:00 en 16:30 uur

Voor het complete programma en inschrijven, klik hier

Delen van kennis en het delen van dit artikel vinden we leuk.

Deel dit bericht op social media

Deel dit bericht per mail