No cure no pay bij subsidie aanvraag duurzame inzetbaarheid

Vorige week werd bekend dat er weer een nieuwe subsidieronden voor financiële steun voor initiatieven op het gebied van duurzaam inzetbare medewerkers beschikbaar wordt gesteld. De ESF-DI subsidieaanvragen kunnen vanaf 25 juni 2018, 09:00 uur tot en met 29 juni 2018, 17:00 uur aangevraagd worden.

Subsidie kan onder meer worden aangevraagd voor advisering door een externe adviseur die de aanvragende organisatie helpt bij het gezond en gemotiveerd houden van werknemers. De maximale subsidie bedraagt € 12.500 per project.

o3 kan ontzorgen bij de subsidie aanvraag

o3 kan op een no cure no pay basis uw initiatief omzetten naar een subsidieaanvraag. We helpen u graag bij het definiëren van de opzet en doelstellingen; iets wat wij in eerdere subsidieperiodes bij het ESF succesvol hebben gedaan. Voor meerdere opdrachtgevers heeft o3 de subsidieaanvraag met succes ingediend.

Voorbeeld van een succesvolle project met subsidievergoeding

Om inzetbaarheid vandaag, morgen en in de toekomt te kunnen borgen is het van belang de juiste man/vrouw op de juiste plaats binnen de organisatie te hebben. Dit kan bereikt worden door inzicht te hebben in de persoonlijkheidskenmerken, competenties en drijfveren van medewerkers die noodzakelijk zijn voor een optimale invulling van de eigen functie en de ontwikkelbaarheid daarvan. Om dit in kaart te brengen gebruikt o3 een instrument waarbij testen, matchen, duiden en adviseren elkaar opvolgen.

Resultaat

Meer gemotiveerde medewerkers met zicht op het eigen functioneren en de mate waarin men dit kan aanpassen en/of verbeteren. Bijvangst is een optimale teamsamenstelling, kostenbesparing en meer kwaliteit in de output.

Ook subsidie verkrijgen voor Duurzame inzetbaarheid? Vraag hoe het werkt en een voorbeeld van het resultaat.
o3
088 – 03 188 80
info@o3.nu

Deel dit bericht op social media

Deel dit bericht per mail