Ruim 55.000 bedrijven op zoek naar een andere arbodienstverlener

De kwaliteit van externe arbodienstverleners laat te wensen over, blijkt uit recent onderzoek van Conclusr (najaar 2017). Ruim 23.000 bedrijven en instellingen gaan dit jaar nog wisselen van arbodienstverlener en nog eens 22.000 overweegt een switch te maken in 2018. Deze bedrijven gaan de markt verkennen omdat ze ontevreden zijn over de kwaliteit van de geboden dienstverlening.

Andere arbo?

Herkent u zich in de uitkomsten van dit onderzoek en verlangt u ook meer pro-activiteit van uw arbo om uw medewerkers inzetbaar te houden, dan komen wij van o3 graag langs om onze overtuiging op arbeid en gezondheid te delen. Wij hebben klanten die wij naar volle tevredenheid al meer dan 10 jaar mogen ontzorgen op het gebied van arbodienstverlening en de inzetbaarheid van medewerkers. Met onze overtuiging laten wij bedrijven en medewerkers beter functioneren. Wat resulteert in een gezonde bedrijfscultuur en tevreden relaties van o3. Bekijk het hele onderzoek

Meer informatie

Deel dit bericht op social media

Deel dit bericht per mail