Investeren in duurzame inzetbaarheid loont!

Medewerkers moeten steeds langer doorwerken, u bent als werkgever medeverantwoordelijk voor het welzijn van uw medewerkers, u wenst productieve medewerkers en u wilt onderscheidend werkgeverschap uitstralen. Dit alles maakt het essentieel om beleid op inzetbaarheid te ontwikkelen. Gerichte investeringen in het inzetbaar krijgen en houden van uw personeel zorgt er namelijk voor dat medewerkers nu en in toekomst gezonder, productiever en gemotiveerder aan het werk zijn en blijven binnen uw organisatie.

o3 stelt daarom dat investeren in duurzame inzetbaarheid loont!

Door u te ondersteunen in het maken van verantwoorde keuzes om te komen tot inzetbaar worden, zijn en blijven van uw medewerkers, vragen wij een uurtje tijd van u. In dit open gesprek kunnen wij met u de potentiële financiële besparing inzichtelijk maken welke voortvloeit uit gerichte investeringen op inzetbaarheid van medewerkers. Daarom ook onze overtuiging dat investeren in duurzame inzetbaarheid loont.

Meer informatie

Deel dit bericht op social media

Deel dit bericht per mail